Det 14-dages Guldmedlemskabsabonnement giver dig en chance for at bruge vores tillægspakker gratis i løbet af perioden. Hvis du ikke opsiger dette medlemskab før udløbet af den 14-dages periode, vil det automatisk gå over i vores 3-måneders medlemskabsabonnement.

Hvis du vælger det 14-dages Guldmedlemskab-prøveabonnement, vil der på dit kredit-/debetkort efter udløbet af den 14-dages periode automatisk blive trukket et gebyr for et 3-måneders medlemskabsabonnement, medmindre prøveabonnementet er blevet opsagt. Efter hver afsluttet 3-måneders periode vil dette medlemskabsgebyr blive genopkrævet, indtil du siger medlemskabet op.

Hvis du ikke ønsker at overgå til et 3-måneders medlemskab og bruge vores tillægspakker længere, skal du opsige medlemskabet, før det 14-dages Guldmedlemskab udløber.

Alle pakker er genopkrævnings-abonnementer. Vi tilbyder ikke refusion af medlemskaber, men vil aldrig stoppe dine ydelser før din fornyelsesdato, så at du altid vil få den maksimale service fra adultdatinghub.com.

I gang med at loade…